NYT EN FREMOVERLENT OPPLEVELSE !

SegwayBooking.no driftes av Elmoving Segway Norway. Vi er størst på Segway® i Norge, og sikrer deg en god opplevelse på alle våre lokasjoner.

 

Vi tilbyr guidede Segway® turer, utleie, eventer og promotering hvor ståhjulinger av merke Segway PT  blir brukt. Vi kan med stolthet si at vi har den største utleieflåten i Norge, noe som gjør det mulig å organisere aktiviteter også for større grupper. Vi har hele landet som vårt kundeområde, med utgangspunkt i våre salgs- og utleiepunkt. På våre utleiesteder, eller på www.SegwayBooking.no kan du bestille din Segway Tour eller ditt Segway Event syv dager i uken, 24 timer i døgnet.

 

Med vårt landsomfattende nettverk tilbyr vi guidede Segway® turer på de fineste stedene i Norge, som Oslo, Bergen, Aalesund, Trondheim og Stavanger, for å nevne de største. Det er med stor glede vi «glir» gjennom landet som Norges største Segway® Tours operatør. Bli med på en inspirerende Segway Tour og ikke nøl med å kontakte oss. Vi liker å tenke sammen med kundene våre, og vi er glade for å hjelpe deg med dine ønsker for din Segway opplevelse.